verkoop
gestart

casa8

duurzaam Almelo

Als iets Almelo kenmerkt, dan is het wel de combinatie van oud en nieuw. Eeuwenoude gebouwen zoals Huize Almelo vind je naast industrieel erfgoed en nieuwbouw. En nu wordt er gebouwd voor de duurzame stad van de toekomst. Casa8 hoort bij deze vernieuwing van de stad.

Mocht je interesse hebben of vragen, dan kun je contact opnemen met de verkoopmakelaar of het interesseformulier invullen via onderstaande button.

VLAKBIJ HET CENTRUM

hartje
almelo

Casa8 verrijst aan de westkant van het centrum van Almelo. De gezellige binnenstad ligt op fiets- of loopafstand. Voor winkels of een terrasje fiets je dus even naar de binnenstad. Het horeca-aanbod in en om de stad is lekker veelzijdig, van cafés tot toprestaurants. Zoek je nieuwe meubels of accessoires voor je woning? Ook het winkelaanbod in de binnenstad is zeer gevarieerd. In de directe omgeving van je woning vind je voorzieningen zoals supermarkten, huisarts, scholen en kinderdagverblijven.

ontdek de woningen

centraal wonen

overal
dichtbij

Vanuit Casa8 bereik je snel de uitvalswegen naar bijvoorbeeld Zwolle, Deventer en Hengelo / Enschede. Dat is goed om te weten wanneer je bijvoorbeeld forenst. Reis je met het OV? Het station ligt op loopafstand. Ook de natuur is dichtbij. Op de fiets rij je snel tussen de landerijen in de omgeving. Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt op een kwartiertje rijden met de auto.

ontdek de woningen